Revolution Dance Studio
 • Energy Boost
  Energy Boost
 • Dance Passion
  Dance Passion
 • Healthy Body
  Healthy Body
 • Excellence
  Excellence

Εγγραφές Σεπτέμβριος 2022

"Το να χορεύεις είναι να είσαι έξω από τον εαυτό σου, μεγαλύτερος, πιο όμορφος, πιο ισχυρός." Agnes De Mille

Μάθετε κίνηση, χορό, έκφρασή...

Εγγραφείτε τώρα στα μαθήματα χορού και γυμναστικής που προσφέρουμε από Σεπτέμβριο.

Παρακαλώ βρείτε πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα εδώ.

Έναρξη μαθημάτων:

Περσινά τμήματα - 5 Σεπτεμβρίου
Νέα χορευτικά τμήματα- 24 Σεπτεμβρίου

~ Πρώτη εβδομάδα δωρεάν ~

Τηλεφωνήστε στο 22100800 για περαιτέρω πληροφορίες.

Σύγχρονος χορός

Εγγραφές τμημάτων Σεπτέμβριος 2021

Εγγραφείτε τώρα στα μαθήματα χορού και γυμναστικής που προσφέρουμε από Σεπτέμβριο.

Παρακαλώ βρείτε πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα εδώ.

Έναρξη μαθημάτων:

Περσινά τμήματα - 6 Σεπτεμβρίου
Νέα χορευτικά τμήματα- 24 Σεπτεμβρίου

~ Πρώτη εβδομάδα δωρεάν ~

Τηλεφωνήστε στο 22100800 για περαιτέρω πληροφορίες.

Νέος χώρος

Σας περιμένουμε στη νέα μας σχολή!
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Revolution Dance Studio ανανεώνεται και μετακομίζει από τον Μάιο 2021 σε καινούργιο, ισόγειο χώρο. Οι νέες μας εγκαταστάσεις βρίσκονται σε απόσταση λίγων λεπτών από τον υφιστάμενο χώρο.
 

Η νέα μας διεύθυνση είναι: Δελφών10,1101, Λευκωσία

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ψυχή και ρυθμό σ’ ένα όμορφο περιβάλλον και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις σ’ ένα απόλυτα καταρτισμένο και σύγχρονο χώρο.
 

Πρόσφατες Εκδηλώσεις

Χορευτική Παράσταση 2022

LIGHTS!
CAMERA!
ACTION!
 
Το Revolution Dance Studio παρουσιάζει την ετήσια χορευτική παράσταση 2022. Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κλείσιμο μιας δημιουργικής χρονιάς. Θα ταξιδέψουμε σε ρυθμούς Μπαλέτου, Σύγχρονου χορού, Λάτιν, Hip-Hop, Belly-Dance και Λαϊκών Χορών.
 
Τρίτη 21 Ιουνίου, Ώρα 19:00
Δημοτικό Θέατρο Λατσιών
Είσοδος 8 Ευρώ (δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών)
Πληροφορίες: 22100800
 

Ο Χορός τον Σεπτέμβριο 2020

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Αισθανόμαστε ότι ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα που είχαμε όλο αυτό τον καιρό.
Είναι αλήθεια ότι ξεκινήσαμε τη νέα χορευτική χρονιά 2019-2020 με φιλοδοξίες και όνειρα. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά, βιώσαμε ένα διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους μαθητές μας για χορό και άσκηση και στα δύο στούντιο σε Λευκωσία και Αθηένου. Μέχρι και πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, είχαμε ήδη συμμετάσχει με επιτυχία σε διάφορες παραστάσεις, ένα διαγωνισμό και είχαμε προγραμματισμένα τα πάντα για τη συμμετοχή των αθλητικών μας ομάδων λάτιν στον πανελλήνιο διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη. Προετοιμαζόμασταν επίσης για μια τελική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις αυτό το καλοκαίρι στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Ωστόσο, πράγματα πέρα από τον έλεγχό μας άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μας. Βιώσαμε και μάθαμε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικές πραγματικότητες. Η πανδημία έχει συνταράξει συθέμελα ολόκληρη τη χορευτική κοινότητα σε παγκόσμιο επίπεδο! Με σκληρή δουλειά, θέληση και θετικές προσωπικότητες στην ομάδα μας, βρήκαμε τη δύναμη να προχωρήσουμε. Δεν σταματήσαμε ποτέ να χορεύουμε ή να κάνουμε γυμναστική! Αυτό οφείλεται φυσικά και στη δική σας συνεχή υποστήριξη! Στην περίοδο της καραντίνας διατηρήσαμε την επικοινωνία μαζί σας, προσαρμοστήκαμε και προσφέραμε ατομικά και ομαδικά διαδικτυακά μαθήματα. Αργότερα, ανοίξαμε τις πόρτες μας στις 15 Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα Covid-19 για τις σχολές χορού.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σας και να σας πούμε ότι το πάθος σας για χορό και η αγάπη που μας δείξατε ήταν σίγουρα το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς μας φέτος.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές επιστρέφουμε στη δράση στις 3 Σεπτεμβρίου!

Αυτή η χρονιά ήταν για τους περισσότερους από μας γεμάτη αβεβαιότητα και απογοήτευση. Ωστόσο, με σας δίπλα μας ξεκινούμε μια νέα αρχή με νέες ιδέες και στόχους, δηλώνοντας έτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε μελλοντική κατάσταση! Ελάτε κοντά στη μεγάλη οικογένεια του Revolution Dance Studio. Μείνετε θετικοί, μείνετε ασφαλείς, συνεχίστε να χορεύετε, πραγματοποιήστε τους στόχους ζωής που πάντα ονειρευόσασταν!

Με αγάπη και σεβασμό,
Βαρβάρα και Χρυστάλλα

Πρόγραμμα

Τι διδάσκουμε

 • Προφίλ
 • Η Σχολή
 • Ομάδα

Το Revolution Dance Studio ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια. Η σχολή έγινε γνωστή με τις ονομασίες Dancanto και ASTERS International (μέρος της παγκόσμιας αλυσίδας χορού) ενώ συνεχίζει την ανοδική της πορεία ως Revolution Dance Studio. Η Χρυστάλλα και Βαρβάρα Γεωργίου ιδιοκτήτριες της Σχολής, έχουν αναλάβει τη λειτουργία της με επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια.

Το όνομα Revolution (επανάσταση) αντιπροσωπεύει τις νέες, σύγχρονες ιδέες και μεθόδους διδασκαλίας, που σε συνδυασμό με την μακροχρόνια πείρα της σχολής, σηματοδοτεί την επανάσταση στο χορό στη Λευκωσία και στην Κύπρο. Η σχολή έχει γίνει ορόσημο των Λατινοαμερικάνικων χορών (Salsa, Bachata, Cha Cha, Jive κλπ.).  Οι Λαϊκοί χοροί, το Belly Dance καθώς και πιο πρόσφατες τάσεις στο χορό, όπως το Hip Hop, ο Σύγχρονος χορός έχουν γίνει ζωτικό μέρος της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρουμε. Επιπλέον, το Μπαλέτο προσφέρει τη βάση σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες χορού. Το Zumba, Pilates και Total Barre είναι μια επιπρόσθετη κατηγορία που προσφέρει πολλά θετικά στοιχεία στο χορευτικό πρόγραμμα και πρόγραμμα εκγύμνασης της Σχολής.  

Το Revolution Dance Studio είναι μέλος της της Αγγλικής Ομοσπονδίας Imperial Society of Teachers of Dancing (UK), καθώς και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κοινωνικού και Αθλητικού Χορού στην Κύπρο.

Οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν αναγνωρισμένα διπλώματα που αντανακλούν το χορευτικό επίπεδο και γνώση τους. Προσφέρουμε επαγγελματική ή ερασιτεχνική εκπαίδευση σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία αυτή και να μάθουν πώς να χορεύουν! Επιπρόσθετα, τα μέλη της οικογένειας του Revolution Dance Studio αντιπροσωπεύουν τη Σχολή σε αγώνες χορού στην Κύπρο και το εξωτερικό.

ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
Διευθύντρια, Χοροδιδάσκαλος Zumba (B1, B2, Toning, Atomic, STRONG by Zumba), Pilates, Total Barre, Belly Dance, Hip Hop

ΒΑΡΒΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
Χοροδιδάσκαλος Μπαλέτο, Latin, Salsa, Argentine Tango, Belly Dance, Belly Fitness, Zumba (B1, B2, Toning, Atomic) & Ελληνικούς/Λαϊκούς Χορούς